Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Csalókat fogott a rendőrség

Befolyással való üzérkedés gyanújával őrizetbe vett a rendőrség két szekszárdi férfit – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 30. 15:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Farkas Kinga tájékoztatása szerint a gyanúsítottak egy német–magyar állampolgárságú férfitól több százezer forintot csaltak ki azt ígérve neki, hogy egy ingatlannal kapcsolatos peres ügyét bíró ismerősükön keresztül elintézik a Szekszárdi Városi Bíróságon. A sértett a rendőrséghez fordult, miután a két férfi újabb összeget kért tőle. A rendőrök az egyik férfit csütörtök kora délután a szekszárdi vasútállomáson tetten érték a pénz átvétele közben, társát rövid időn belül szintén elfogták – tette hozzá a sajtóreferens.

A megyei főkapitányság kezdeményezte a két gyanúsított előzetes letartóztatását.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.