Csavar nélkül kocsi sincs

Csavarhiány miatt leállt a PSA Peugeot Citroën csaknem valamennyi gyára – közölte csütörtökön a francia társaság egyik szóvivője.

MNO
2011. 09. 08. 20:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nagy olaszországi beszállítónak „komoly szervezési problémái adódtak”, ezért nem tud elég csavart szállítani – mondta a szóvivő. Az érintett cég az Agrati nevű vállalkozás, amely azt közölte, hogy a szállítással vannak gondok. A vállalat új logisztikai rendszerre tér át, az átállás azonban nem megy zökkenőmentesen. A különösen sürgős tételeket taxival vagy helikopterrel szállítják le a megrendelőnek. A helyzet napokon belül rendeződik – ígérte az olasz cég.

Szakszervezeti források szerint Franciaországban csupán két üzemben folyik termelés, ezekhez a gyárakhoz helikopteren érkeznek a csavarok. A PSA Peugeot Citroën spanyolországi, csehországi és szlovákiai gyáraiban egyelőre nem készülnek autók.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.