Csomagtartóba zárta utasát a részeg taxis

Egy hamburgi taxisofőr a csomagtartóba zárva utasát száguldozott vadul az észak-németországi város utcáin, míg végül ámokfutásának a járókelők vetettek véget – jelentette a helyi rendőrség.

MNO
2011. 09. 05. 15:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap reggel hat órakor az 57 éves taxis egy 32 éves nőt vett fel, aki otthonának címét adta meg úti célként. Menet közben észlelte, hogy a taxis nem a megadott cím felé halad, és amikor ezt szóvá tette neki, a férfi leállította az autót, kirángatta őt a kocsiból, ököllel arcul ütötte, majd a csomagtartóba zárta. A nő a mobiltelefonján értesítette a rendőröket, akik a száguldozó taxis nyomában eredtek, de végül is dél körül, a kétségbeesett kiáltozások hallatán járókelők tartóztatták fel a taxist, és szabadították ki az utast.

Az ittas sofőrt lakásán vették őrizetbe a rendőrök. Később kiderült, hogy néhány órával korábban egy 24 éves nővel majdnem hasonló incidens történt, de akkor az utas egy piros lámpát kihasználva még idejében elmenekült.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.