Csónakmotorokat loptak a kompról

A bűntett után egy hónappal elfogták a zalai rendőrök azt a három férfit, akik egy kis-balatoni kompról milliókat érő csónakmotorokat loptak el – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

MNO
2011. 09. 07. 14:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a három férfi még augusztus elején, a Kányavári-szigetnél telephelyező kompról tulajdonítottak el két csónakmotort. A zalakarosi rendőrök kedden, Balatonmagyaródon ellenőriztek egy személygépkocsit, amelynek csomagtartójában ott volt a két gép. Kiderült: a zalavári tolvajok Gyenesdiásról éppen egy másik rejtekhelyre szállították volna a kétmillió forint értékű motorokat. A fiatal férfiakat a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. Ennek során beismerték, hogy ők lopták el a milliós értékű csónakmotorokat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.