Csuklyás rablók törtek rá az idős házaspárra

Csuklyás rablók törtek egy idős házaspárra Bökönyben; a 78 éves férfi és 80 éves felesége súlyos sérüléseket szenvedett – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 08. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ismeretlen betörők kedd éjjel az ajtót befeszítve jutottak be a sértettek lakásába, kirángatták őket az ágyból, és pénzt követeltek – mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rablók egy vasdarabbal és kézzel bántalmazták a házaspárt, s miután nem kaptak pénzt, felforgatták az ágyat, megtalálták az idős emberek megtakarított pénzét, és magukkal vitték. A házaspár mindkét tagja nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a csuklyás rablókat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.