Csütörtökön teljes útzár lesz a 86-os főút egy szakaszán

Burkolatmegerősítési munkálatok miatt 10 és 12 óra között teljesen lezárják a 86-os főút egy szakaszát Zala megyében, a kamionforgalomban ezért jelentős terelésre kell számítani – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 07. 17:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök délelőtt a 14+342-es kilométerszelvénynél zajló munkálatok miatt a rendőrség a 86-os főutat a rédicsi körforgalom és a pórszombati elágazó között zárja le, a személyforgalmat Csesztreg irányába terelik el. Jelentős kerülőt kell tenniük a teherfuvarozóknak, a kamionforgalmat ugyanis a 86-os és 75-ös, valamint a 75-ös és a 7538-as számú utak kereszteződésénél a Rédics–Lenti–Tornyiszentmiklós útvonalon az M70-es autóútra, majd Letenyénél az M7-es autópályára, végül Nagykanizsánál a 76-os főúton Zalaegerszeg felé terelik. A teherjárművek Körmend határában a 76-os és 86-os utak kereszteződésében térhetnek vissza a 86-os főútra.

A terelést sárga színű jelzőtáblákkal jelzik, de a 86-os és 75-ös főutak rédicsi körforgalmú csomópontjában, a 75-ös és a 7538-as út találkozásánál a lenti körforgalomban, valamint a 76-os és 86-os főutak kereszteződésében, Körmend térségében rendőri forgalomirányítással végzik. A rendőrség arra hívja fel a járművezetők és az üzemeltetők figyelmét, hogy az érintett útvonalon lassabb haladásra, torlódásra is számítani kell a megváltozott forgalmi rend miatt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.