Drogba hat percig nem volt magánál

Didier Drogba, a Chelsea futballistája egy nyilatkozatában kijelentette: örül, hogy egyáltalán életben maradt, amikor egy hónapja a Norwich kapusa egy légi párbaj során ököllel fejbe ütötte őt, elájult és percekig ápolásra szorult.

MNO
2011. 09. 25. 9:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Semmire sem emlékeszem, csak akkor tértem magamhoz, amikor már a kórház felé haladtunk – fogalmazott a 33 éves elefántcsontparti támadó, aki a balesetet követően hat percig nem volt az öntudatánál. – Fogalmam sem volt arról, hogy mi történt, nagyon örülök, hogy élve megúsztam az esetet.” A „tettes”, John Ruddy bocsánatot kért Drogbától, aki egy percig sem vádolta a kapust. „Ez a játék része, szerencsére ritkán esik meg” – fűzte hozzá a csatár.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.