Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Dzsudzsákék új edzővel próbálkoznak

Leváltották Gadzsi Gadzsijevet, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

MNO
2011. 09. 29. 9:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz bajnokságban szereplő klub csütörtökön honlapján jelentette be, hogy a továbbiakban már nem a 65 éves szakember irányítja a munkát. A tréningeket ideiglenesen Andrej Gorgyejev eddigi másodedző, valamint Roberto Carlos játékos-edző vezeti.

Az Anzsi – a kulcscsonttörése után még lábadozó Dzsudzsák nélkül – hétfőn 2–2-es döntetlent játszott a vendég Terek Groznij ellen. A dagesztáni klub 25 forduló után a hetedik helyen áll, és a következő körben éppen az előtte álló Lokomotiv Moszkvát fogadja. A kameruni Samuel Eto’o augusztusi megszerzése óta a gárda hat találkozójából csupán egyszer diadalmaskodott. Az orosz élvonal első öt csapata indulhat európai kupában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.