Egyelőre homályos a húsüzem jövője

Van vevő a húsüzemre? – teszi fel a kérdést csütörtöki számának címlapján a Hajdú-Bihari Napló, utalva Pap László alpolgármester kijelentésére, miszerint a Magyar Fejlesztési Bank egyik projektcége vásárolja meg a szlovákoktól a bezárt debreceni húsüzemet, amit magyar bérlők üzemeltetnek majd tovább.

MNO
2011. 09. 22. 10:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap szerint az alpolgármester arról nem bocsátkozott jóslásokba, hogy mikor lehet a volt dolgozóknak vagy egy részüknek újra munkája a húsüzemben, de mint kifejtette, a bank és a leendő bérlők között hamarosan megkezdődnek a tárgyalások az üzem újraindításáról. Seprényi Lajosné, a bezárt cég üzemi tanácsának egykori elnöke igyekszik tartani a lelket volt kollégáiban, de ahogy múlnak a hetek, ez egyre nehezebb – olvasható a Hajdú-Bihari Naplóban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.