Egymilliárd forint odaítéléséről döntöttek

Vállalati együttműködés és klaszterek támogatására 23 projektet ítélt érdemesnek az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács, az egymilliárd forint pályázati pénz odaítéléséről pénteken döntöttek – mondta Becsó Zsolt, a tanács elnöke miskolci sajtótájékoztatóján pénteken.

MNO
2011. 09. 09. 18:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vállalati együttműködés és klaszterek támogatása című pályázatot az Új Széchenyi-terv vállalkozásfejlesztési programja részeként hirdette meg a fejlesztési tanács az év elején, ennek célja a vállalkozások közötti együttműködések előremozdítása, a klaszterek versenyképességének növelése, közös beruházások megvalósulása volt – mondta Becsó Zsolt.

Erre a célra csaknem 1,3 milliárd forintja volt a fejlesztési tanácsnak, ám ennél kevesebb összeg odaítéléséről döntöttek pénteken, miután több projektet nem támogattak. A megmaradó pénz sem vész el, ennek odaítéléséről is hamarosan döntenek – tette hozzá Becsó Zsolt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.