Együtt ivott vele, majd kirabolta

Kirabolta 41 éves ivócimboráját annak lakásán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rudabányán egy 26 éves helybéli férfi. A gyanúsítottat a rendőrök elfogták, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte – közölte a rendőrség hétfőn.

MNO
2011. 09. 26. 13:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két férfi a későbbi sértett lakásán italozott, a vendég ezt követően kezdte összepakolni társa értékeit, készpénzét, és késével is megfenyegette. A megfélemlített áldozat csak később tett bejelentést, a rendőrök ennek alapján fogták el a korábban lopás, csalás és magánokirat-hamisítás miatt már elítélt, garázdaság miatt pedig jelenleg is eljárás alatt álló gyanúsítottat – közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.