Életüket kockáztatták a motorosért

Lángoló autót emeltek meg tucatnyian az életüket kockáztatva az Egyesült Államokban, hogy kiszabadítsanak egy motorost, aki a kocsi alá szorult.

MNO
2011. 09. 14. 9:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset Utah államban történt. Az autós egy parkolóból kihajtott a főúton haladó motoros elé, aki villámgyorsan az oldalára döntötte járművét, hogy fékezze becsapódása erejét, emiatt viszont a kocsi alá csúszott. Motorja az autóról visszalökődött az útra. Az ütközéstől mindkét jármű kigyulladt, de ez nem rettentett el vagy tíz embert – köztük nőket – attól, hogy a motoros segítségére siessenek. Megemelték annyira a kocsit, hogy ki tudták húzni alóla a 21 éves férfit, aki válságos állapotban került kórházba, de szerencsére már jobban van. Kedden a sajtó révén mondott köszönetet azoknak az ismeretleneknek, akik életük kockáztatásával megmentették.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.