Elfogták a pisztolyos fenyegetőzőt

Elfogták a gázpisztollyal fenyegetőző férfit a Zala megyei Csesztregen – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/811320" target="_blank"><strong>• Kétszer meghúzta a ravaszt az étteremben</strong></a><br />

MNO
2011. 09. 22. 14:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a Lenti Rendőrkapitányságra szerdán telefonon érkezett bejelentés, miszerint a csesztregi panzió éttermében egy férfi összeszólalkozott nőismerősével, lefújta gázspray-vel, majd egy fegyvernek látszó tárggyal többször is rálőtt, de a fegyver nem sült el. A nő az eset után elmenekült a helyiségből, a férfi pedig autóba ült, és távozott. A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai csütörtök reggel elfogtak és őrizetbe vettek egy 62 éves komlói férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök a férfinél talált gázspray-t és gázpisztolyt, valamint a személygépkocsit lefoglalták – közölte Csizmazia Péter. Az ügyben fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Szerdán a Zalai Hírlap online kiadása számolt be arról, hogy fegyvernek tűnő tárggyal megfenyegette egy csesztregi étterem vendégét egy férfi, aki kétszer meg is húzta a ravaszt, bár lövés nem dördült. Az MTI érdeklődésére a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán annyit közölt: garázdaság gyanúja miatt történt rendőri intézkedés, és helyszíni szemlét is folytattak Csesztregen. Ugyanakkor nem erősítette meg azt az információt, hogy fegyveres elkövető miatt kellett intézkedniük a rendőröknek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.