Elfogták a szabolcsi betörések gyanúsítottjait

Elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint három lakóházba törtek be Ajakon – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 20. 15:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A három – 37, 32 és 23 éves – kemecsei férfi még a múlt héten tört be ingatlanok melléképületeibe és garázsaiba; kerékpárokat, horgászfelszereléseket és különböző kézi szerszámokat tulajdonítottak el – mondta Fedor Rita.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a feltételezett elkövetők otthonában tartott házkutatáson megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított értékek egy részét, valamint egyéb olyan értékeket, amelyek feltételezhetően korábban elkövetett bűncselekményekből származnak. A kihallgatásokon két gyanúsított beismerő vallomást tett, harmadik társuk tagadja a bűncselekmények elkövetését – közölte a szóvivő.

A 37 éves, többszörösen büntetett előéletű gyanúsított a terhére rótt betöréseket feltételes szabadságvesztés hatálya alatt követte el, ezért őt a rendőrség őrizetbe vette, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását. Társai szabadlábon védekezhetnek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.