Elfogták a zalai cserbenhagyásos gázolás gyanúsítottját

Lakossági bejelentés alapján elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint <a href="http://www.mno.hu/portal/810493" target="_blank"><strong>halálra gázolt és cserbenhagyott</strong></a> egy nőt vasárnap hajnalban Zala megyében – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság kedden az MTI-t.

MNO
2011. 09. 20. 13:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő délután fogták el a 24 éves férfit, lakhelyéről a rendőrség csupán annyit közölt, hogy Zala megyei. A gyanúsított a kihallgatása során elismerte, hogy ő vezette azt a kék színű Renault Twingót, amely vasárnap hajnalban Zalaszentiván és Pózva között elütött egy kerékpárral közlekedő, láthatósági mellényt viselő középkorú asszonyt. A nő a mentők kiérkezése előtt belehalt sérüléseibe.

A gépjárművezető beismerte azt is, hogy a baleset után segítségnyújtás nélkül elhajtott. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, halálos közúti közlekedési baleset okozása, valamint segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ellene. Lefoglalták a balesetben megsérült személyautót is, előkerítését nehezítette, hogy nem szerepelt a magyarországi nyilvántartásokban. A kocsinak ugyanis sem rendszáma, sem forgalmi engedélye nincs.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.