Elhunyt az olajszőkítéseket vizsgáló bizottság elnöke

Tragikus hirtelenséggel szombaton elhunyt Pallag László egykori békési kisgazda politikus, országgyűlési képviselő, aki az olajügyek kapcsán szerzett országos ismertséget – írta a Békés Megyei Online hétfőn.

MNO
2011. 09. 26. 10:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pallag László 1950-ben született. 1989-től a Független Kisgazda és Földmunkás Pártban politizált, amelynek helyi, majd megyei elnöke lett. Nyolc éven át országgyűlési képviselő volt. 2000-től az olajszőkítéseket kivizsgáló parlamenti bizottság elnökeként dolgozott.

A rendszerváltozástól 2002-ig tagja volt Békés képviselő-testületének, ahol az első ciklusban a lakásügyi, a másodikban pedig a sportbizottság elnökeként dolgozott. 2002-ben nem jutott be az Országgyűlésbe és a városi képviselő-testületbe. Azóta a közélettől visszavonultan élt Békésen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.