Elindul a KHL-ben a Lokomotiv csapata

Újjáépül a többi klubtól érkező játékosokból a Lokomotiv Jaroszlavl jégkorongcsapata, amelynek teljes kerete odaveszett a szerdai légi katasztrófában.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/808474" target="_blank"><strong>• Küzdenek az életben maradottakért és keresik a fekete dobozokat</strong></a>

MNO
2011. 09. 08. 12:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alekszandr Medvegyev, az orosz nyílt profiliga (KHL) elnöke a csütörtöki rendkívüli elnökségi ülés után elmondta: a többi 23 klub önkéntesen legfeljebb három játékost adhat át a Jaroszlavlnak, amely így várhatóan 40-45 hokisból választja ki új keretét.

A KHL 2011/12-es idénye szerdán rajtolt, ám a tragédia miatt félbeszakadt a Szalavat Julajev–Atlant nyitótalálkozó. A bajnokság jövő kedden folytatódik, addig az összes meccset elhalasztották.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.