Eljárás indul: kiesett az iskola ablakán a fiú

A XI. kerületi rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított annak kapcsán, hogy egy iskolában tanítási idő alatt egy fiú kiesett az ablakon – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese pénteken.

MNO
2011. 09. 23. 11:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csillag Melinda elmondta, a XI. kerületi Baranyai utcában található iskolában egy 16 éves fiú csütörtökön tanítási idő alatt kimászott az ablakon, majd egyelőre ismeretlen körülmények között a földre esett. A fiút súlyos sérülésekkel szállították kórházba – tette hozzá a BRFK sajtóügyeletese. AZ MTI pénteken megkereste a Lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnáziumot is. Ott azonban azt mondták, az igazgató nincs az intézményben, és más sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.