Elkötelezettek a G20-ak

A G20-ak csoportja egyértelmű és koordinált nemzetközi ellenlépés mellett foglalt állást azokkal a kihívásokkal szemben, amelyekkel a globális gazdaság néz szembe – tartalmazza a csoport pénzügyminisztereinek és központi banki elnökeinek péntek hajnalban, Washingtonban kiadott közös közleménye.

MNO
2011. 09. 23. 7:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kihívások között említették „a pénzügyi rendszer gyengeségét, az értékpapír-piaci lejtmenetet, a gyenge gazdaságnövekedést és az elfogadhatatlanul magas munkanélküliséget”. A dokumentumban leszögezték, a „G20-ak komoly intézkedéseket hoznak a pénzügyi stabilitás fenntartása, a bizalom helyreállítása és a gazdaságnövekedés fenntartása érdekében”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.