Először egy színpadon a P. Mobil és a Dinamit

Rockfesztivált rendeznek a felvidéki Szilicén (Silica) október 7–8-án a helyi óvoda megrongálódott tetőszerkezetének felújításáért; az eseményen fellép mások mellett a P. Mobil, a Dinamit, a Gesarol, a P. Box és a Sonia & the Soulbreakers.

MNO
2011. 09. 13. 12:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koncert kezdeményezője Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője, aki a helyszínen maga is látta, milyen rossz állapotban van a csodálatos felvidéki környezetben álló óvoda tetőszerkezete. A gyorsan megszerveződő fesztivál helyszíne a szilicei kultúrház.

A kétnapos rendezvény fellépői között lesz a P. Mobil mellett a Dinamit, a Gesarol, a P. Box, a Gesarol, a Sonia & the Soulbreakers, Kékesi Bajnok László, Koroknai Árpád, az egri Team Rock Band, Rudán Joe és a Radar, valamint a felvidéki Gilotin, a MadDogX, a Rockstone, az Alldevils, a RAF-II, az EVM és a Sexit. A házigazda szerepét betöltő P. Mobil a magyar rock történetében először lesz látható-hallható közös színpadon az újjáalakult Dinamittal.

Valamennyi fellépő zenekar és szólista a szilicei óvoda tetőszerkezetének felújítására ajánlotta fel tiszteletdíját. Emellett minden koncertlátogatótól magyar nyelvű mesekönyveket, illetve DVD-ket várnak ajándékba a szilicei gyerekek számára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.