Előzetesben az írószertolvajok

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy szekszárdi és négy tolnai férfit, aki két és fél millió forint értékben lopott el iroda- és iskolaszereket egy tolnai cég raktárából – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 26. 15:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szekszárdi férfi szeptember 21-én Tolnán bukott le, ahol a rendőrök ellenőrizték az általa bérelt kisteherautót. A gépkocsiból jelentős mennyiségű füzet és iskolatáska került elő, amelyeket szeptember 9. és 21. között loptak el a Favorit Kft. tolnai raktárából – mondta el Buda Bernadett, a Szekszárdi Rendőrkapitányság sajtóreferense.

A nyomozás adatai szerint az ötfős társaság tagjai változó összetételben több alkalommal hatoltak be a cég raktárába, ahonnan – a további lopásokat megkönnyítendő – elvittek egy egymillió forint értékű kézi targoncát is.

A rendőrség közölte: a 38 éves szekszárdi férfi ellen csalás, négy társával szemben lopás, kábítószerrel való visszaélés, garázdaság és súlyos testi sértés miatt is folyik büntetőeljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.