Elrabolta volt barátnőjét, kést szorított a torkához

Órákon át tartotta fogva volt barátnőjét egy budapesti férfi – közölte az RTL Klub honlapján kedden.

MNO
2011. 09. 13. 17:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A honlapon olvasható információk szerint még hétfőn egy fővárosi férfi órákon át autózott volt barátnőjével, akit nem akart szabadon engedni. Közben kést szorított a torkához és többször is megütötte. A férfi a XVIII. kerületben rabolta el barátnőjét, amikor az éppen a vásárlásból visszaért az autójához.

Mórócz József XVIII. kerületi bűnüldözési osztályvezető az RTL-nek elmondta, hogy a férfi „útközben kést szorított a sértett nyakához és egész végig mondogatta, hogy másé nem lesz, csak az övé, ha kell, összekötözi a kezét és a lábát”. A nőnek végül sikerült megszöknie, amikor egy benzinkúton a férfi leállította az autó motorját. A nő elkéredzkedett a mellékhelyiségre, és a kutasok segítségét kérte. A benzinkút dolgozói bezárták az ajtót és nem engedték be a dühöngő férfit.

Az RTL szerint a férfit végül a rendőröknek sikerült elfogniuk, ekkor derült ki, hogy garázdaság miatt nyomozás folyik ellene. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. Volt barátnője könnyebb sérüléseket szenvedett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.