Eltűnt Hajdók Sándor + Videó

Egy szeptember közepén eltűnt 55 éves miskolci férfit keres a rendőrség, aki az egyik helyi kórházból távozott ismeretlen helyre – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája kedden.

MNO
2011. 09. 27. 9:28
Vélemény hírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrségi közlemény szerint Hajdók Sándor szeptember 14-én az egyik miskolci kórházból való elbocsátása után távozott ismeretlen helyre és azóta sem adott életjelt magáról. Az eltűnést a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja.

Személyleírása: 185 centiméter magas, normál testalkatú, fehér bőrű, szeme színe szürke, haja rövid, őszes barna. A haja színéhez képest őszebb szakálla és bajsza van. Jellegzetessége, hogy egy korábbi balesetből eredően egyik lábára feltűnően sántít, így járása bicegő és lassú. Eltűnésekor farmernadrágot viselt és pulóvert, esetleg egy sokzsebes mellénnyel.



A rendőrség kéri, hogy aki Hajdók Sándor tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, vagy látni vélte, jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, illetve telefonon az 514-511/28-85, vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámon.

(MNO)

Mindent egy helyen az Eb-ről

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.