„Engem kifütyülnek, de a csapat mögé állnak”

José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nincs krízis a fővárosi klubnál, csupán hullámvölgybe került az együttes.

MNO
2011. 09. 23. 17:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A királyi gárda a legutóbbi két bajnoki mérkőzésén öt pontot hullajtott el, s egyik találkozón sem lőtt gólt, így négy forduló után csak hetedik a Primera División tabelláján. A Real 2005 óta nem kezdte ilyen rosszul a szezont. „Az elmúlt egy hétben nem játszottunk jól” – nyilatkozta pénteken Mourinho. „Nagyszerű, ha a szurkolóink úgy gondolják, hogy én vagyok a felelős ezekért a rossz eredményekért. Ennek megfelelően a hétvégi összecsapásunkon a csapat mögé állnak majd, engem kifütyülnek, de az egész mérkőzés alatt támogatni és buzdítani fogják a játékosokat.”

A spanyol sportsajtó kritikáira a 48 éves szakember – a tőle megszokott módon – ironikusan reagált: „Az újságírók boldogok, mert ebben a szituációban van miről írniuk, de biztos vagyok benne, hogy a szombati meccs után már a múlté lesz az örömük.”

A Real Madrid szombaton 20 órakor látja vendégül a Rayo Vallecanót a bajnokság hatodik fordulójában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.