Erre is van pénze a Real Madridnak

Alapos átépítésen esik át a közeljövőben a Real Madrid labdarúgócsapatának otthonául szolgáló Santiago Bernabeu Stadion.

MNO
2011. 09. 26. 5:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A küldöttgyűlés vasárnapi döntése értelmében a 80 ezer férőhelyes aréna valamennyi szektorát befedik, a főbejárat előtt pedig a mostani parkoló helyére egy bevásárlóközpont és zöld terület kerül.

„A stadionnak az avantgárd jelképévé kell válnia” – hangoztatta Florentino Perez klubelnök. A küldöttek egyben elfogadták az előző szezon költségvetését, amelynek értelmében a királyi gárda 480 milliós bevétellel zárt, amely 8,6 százalékkal több az előző idénynél.

A nyereség – 33 százalékos javulással – 32 millió euróra rúgott, míg a tartozásokat 30 százalékkal, 170 millióra sikerült lefaragni. A jelenlegi évadban a klub 488 millió eurós büdzsével számol.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.