Fának csapódott egy autó Békés megyében

Ketten súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült meg egy balesetben Békés megyében, a Békés és Vésztő közötti úton, a bélmegyeri elágazásnál szerda délután – közölte az MTI-vel a rendőrség.

MNO
2011. 09. 07. 13:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig ismeretlen okból lesodródott egy személygépkocsi az úttestről, majd egy fának csapódott. A baleset következtében az autóban utazó két nő és egy férfi közül két személyt súlyos, egyet pedig könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak a mentők – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A helyszínelést teljes útzár mellett megkezdték a rendőrök. A forgalom elterelése várhatóan fél négyig tart – tette hozzá Vargáné Szombati Andrea.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.