Felborult egy tűzoltóautó, többen megsérültek

Felborult egy megkülönböztető hang- és fényjelzést használó tűzoltóautó pénteken, nem sokkal dél után a Fejér megyei Lovasberény és Vereb között, a balesetben három tűzoltó súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 09. 30. 11:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: elsődleges információik szerint a jármű egy éles, jobbra ívelő kanyarban sodródott ki, s az árokba hajtott, ahol a jobb oldalára borult.

A 8117-es számú utat a 15-ös kilométerszelvénynél teljes egészében lezárták, a rendőrök Nadap felé terelik el a forgalmat. A helyszínre egy mentőhelikopter és öt mentőautó érkezett – tette hozzá a szóvivő. Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője az MTI megkeresésére megerősítette, hogy Székesfehérvár hivatásos önkormányzati tűzoltóságának egyik autója szenvedett balesetet, a járműben hatan utaztak. További információkkal nem tudott szolgálni, mert a helyszínelés most kezdődött el.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.