Felfüggesztett börtönt kapott az áramtolvaj

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság azt a nyírmihálydi férfit, aki a 2009-es romagyilkosságok idején, támadástól tartva, árammal védte házát és családja biztonságát.

MNO
2011. 09. 07. 11:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 47 éves Bódi Gusztávot több emberen elkövetett emberölés kísérletében és lopás vétségében mondta ki bűnösnek a megyei bíróság, amely halmazati büntetésül két év börtönre ítélte, a büntetés végrehajtását pedig négy év próbaidőre felfüggesztette. A vádlottra 100 ezer forintos pénzmellékbüntetést, illetve 51 ezer forint értékben vagyonelkobzást is kiszabtak.

A büntetett előéletű férfi a villanyóra használata nélkül vezette be házába az áramot, azt két drót kifeszítésével levezette kertjének végébe, és feszültség alá helyezte a rendszert.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.