Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Félmillió dináros segély a Petőfi központ helyreállítására

Félmillió dinár (1,4 millió forint) segélyt nyújt a vajdasági tartományi oktatási titkárság (minisztérium) a károk helyreállítására a megrongált újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központnak – idézte a tartományi tárca közleményét kedd este a Vajdaság Ma délvidéki hírportál.

MNO
2011. 09. 28. 6:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tartományi tárca közleményében hangsúlyozta, hogy a kulturális identitás bármely összetevőjének megsemmisítését a legerélyesebben el kell ítélni és a legszigorúbb büntetéssel kell sújtani.

A művelődési központot a hét végén súlyosan megrongálták ismeretlen tettesek. A vandalizmust elítélték a vajdasági magyar pártok és tartományi, illetve köztársasági ombudsmani hivatalok illetékesei is. A rendőrség keresi a tetteseket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.