Fenyegetőzik Izrael, de lehet, hogy már késő

Az összes izraeli–palesztin megállapodás érvénytelenítésével fenyegetőzött egy csütörtöki rádiós nyilatkozatában az izraeli külügyminiszter-helyettes arra az esetre, ha a palesztinok kérnék felvételüket az ENSZ-be.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/809737" target="_blank"><strong>• Liberman súlyos következményeket ígér</strong></a>

MNO
2011. 09. 15. 7:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Danni Ajalon hozzátette, hogy ezért az esetleges izraeli lépésért a felelősség a palesztinokat fogja terhelni. Avigdor Liberman külügyminiszter szerdán „kemény és súlyos” következményeket emlegetett. Kijelentette, „egyelőre nem jött el az idő, hogy részletek hangozzanak el arról, mi fog történni”. Az izraeli–palesztin megállapodások érvénytelenítésénél Ajalon sem mondott többet csütörtökön.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.