Forgalomelterelés az M1-esen

Felújítják az útburkolatot az M1-es autópálya Biatorbágy és Tatabánya közötti szakaszán szombattól; a november elejéig tartó munkálatok ideje alatt elterelésekre és sávszűkítésekre kell számítani, ennek ellenére az autósok irányonként két-két forgalmi sávot használhatnak.

MNO
2011. 09. 10. 9:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Állami Autópálya-kezelő Zrt. az MTI-vel azt közölte: a 17. és a 44. kilométerszelvény között újítják fel a külső sáv egyes szakaszait a pálya két oldalán. Szombaton a forgalomelterelés kiépítésével kezdődnek el a munkálatok. A munkavégzés időtartama alatt – az egyik pálya belső fogalmi sávjából való áttereléssel és a másik pályán a forgalmi sávok elhúzásával – mindkét irányban két-két sávon lehet közlekedni, sebességkorlátozás mellett.

A társaság arra kérte az autósokat, hogy fokozott figyelemmel, a sebességkorlátozások betartásával közelítsék meg a munkavégzés helyszínét, hiszen a különböző szakaszoknál más-más forgalmi sávban várható elterelés.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.