Fotózási munkát ígért a 14 éves lánynak

Két lány sérelmére elkövetett szemérem elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség egy Békés megyei férfit a napokban – tájékoztatta rendőrség hétfőn az MTI-t.

MNO
2011. 09. 12. 16:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 35 éves férfi az elmúlt hónapokban több tizenéves lányt csalt el. Megszólította őket, modellmunkáról, fotózásról, magas kereseti lehetőségekről beszélt nekik, és ha beültek a kocsijába, akkor egy kevésbé forgalmas külterületi helyre vitte őket, és erőszakoskodott velük – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vargáné Szombati Andrea hozzátette: a békéscsabai rendőrök május óta folytattak nyomozást szemérem elleni erőszak miatt. Akkor egy férfi megszólított a városban egy 14 éves lányt, és fotózási munkát ígért neki az irodájában. Helyette azonban gépkocsijával Békéscsaba külterületére hajtott, simogatni kezdte áldozatát, de a lánynak sikerült elmenekülnie.

A rendőrök nyomozásba kezdtek, és az időközben más városokból is érkező hasonló bejelentések alapján Szarvason elfogták a 35 éves – a Békés Megyei Online hírportál szerint ottani lakos – gyanúsítottat. A férfit előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.