Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Gasparovics négyszemközt is beszélgetne Schmitt-tel

Ivan Gasparovics szlovák köztársasági elnök a négy visegrádi ország államfőinek októberi csúcstalálkozóján, Magyarországon szívesen folytatna kétoldalú megbeszélést is vendéglátójával, Schmitt Pállal – tájékoztatta Marek Trubac, a szlovák államfő szóvivője kedden az MTI pozsonyi tudósítóját. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/812221" target="_blank"><strong>• Októberben Budapestre látogat a szlovák köztársasági elnök</strong></a>

MNO
2011. 09. 27. 17:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pozsony már kezdeményezte a megbeszélést, de azt a magyar fél egyelőre nem erősítette meg. „A magyarok a kétoldalú találkozót egyelőre nem erősítették meg nekünk” – közölte a szóvivő. Hozzátette: „Ennek ellenére a lehetőséget szívesen kihasználnánk kétoldalú találkozóra is.”

Diplomáciai források szerint a kétnapos csúcstalálkozó programja lehetőséget nyújt arra, hogy a részt vevő politikusok kétoldalú megbeszéléseket is lebonyolíthassanak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.