Gera jó állapotban van, de nem biztos, hogy készen áll

Sérülését követően Gera Zoltán a héten állt edzésbe az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő West Bromwich Albionnál.

MNO
2011. 09. 07. 12:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gera jó fizikai állapotban van, de nem biztos, hogy készen áll egy mérkőzésre, mivel legutóbb az előző szezonban lépett pályára” – mondta a klub honlapján Roy Hodgson vezetőedző. A tréner szerint akár már a vasárnapi, Norwich City elleni bajnokin a keretben lehet a 32 éves magyar válogatott játékos, de ez elsősorban attól függ, hogy a nemzeti együttesekből visszatérő futballisták milyen állapotban lesznek. „Hosszú még a szezon, ezért nem akarom azt megelőzően mély vízbe dobni, hogy az feltétlenül szükséges lenne” – jelentette ki Hodgson.

Gera, aki júliusi bokaműtétje után lábadozott mostanáig, augusztus elején kettő plusz egy évre szóló szerződést kötött a birminghami klubbal, amelyben 2004 és 2008 között szerepelt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.