Gera Zoltán kikerült a keretből

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya eltekint attól, hogy a sérült csapatkapitány, Gera Zoltán ott legyen az együttessel október 11-én a finnek elleni utolsó Európa-bajnoki selejtezőn.

MNO
2011. 09. 30. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A napokban történt angliai kezelése eredményes volt, ezért nincs szükség hazai konzíliumra, és miután Zoli az újabb kihagyás után semmiképpen sem léphet pályára, eltekintek attól, hogy hazajöjjön” – idézi Egervári Sándort a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja.

Roy Hodgson, a West Bromwich Albion vezetőedzője egy csütörtöki nyilatkozatában nemtetszésének adott hangot azért, mert a magyar vezetők elküldték a kikérőt a sérült Gera részére. „Természetesen nem kabalának hívtuk volna haza, mert adott esetben nagyon sokat tudott volna tenni a csapatért, ezért az általam nagyon sokra tartott Roy Hodgsonnak nem volt igaza, mikor kissé élesen fogalmazott. Remélem, Zoli mielőbb felépül, és hamarosan pályára léphet klubcsapatában” – fogalmazott Egervári.

Gera helyett az eredetileg biztonsági tartaléknak jelölt Stieber Zoltán került a finnek ellen készülő keretbe.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.