Gól nélküli nyitómeccs

<p>Az eddig százszázalékos mérleggel rendelkező Debrecen a Siófokhoz látogatott a magyar labdarúgó OTP Liga 8. fordulójának nyitó mérkőzésén, ám a papírforma győzelem helyett meg kellett elégednie az egy ponttal. A címvédő Videoton szombat délután játszik hazai pályán a Haladással, a még mindig hibátlan Győr a Kaposvár vendége lesz.</p>

Pintér Patrick
2011. 09. 09. 19:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

SIÓFOK–DEBRECEN 0-0
Siófok, 1000 néző. Vezette: Vad.
Siófok: Milinte – Fejes (Mogyorósi, sz.), Fehér Zs., Kiss Zs., Nyári – Melczer, Tusori, Kecskés, Lattenstein (Rebryk, 60.) – Haraszti (Szabó J., 80.), Sowunmi. Vezetőedző: Ifj. Mihalecz István.
DVSC: Novakovics – Nagy Z., Simac, Mészáros N., Korhut – Bódi (Mijadinoszki, 67.), Ramos, Varga J., Szakály P. (Buadla, 83.) – Yannick (Rezes, 79.), Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Kiállítva: Simac (64.).

A jóformán eseménytelen első félidőt egy valamivel izgalmasabb követte. Főleg azok után vált érdekessé a találkozó, hogy a Debrecen belső védője, Simac második sárga lapja után a kiállítás sorsára jutott. A Siófok és a Loki is távoli lövésekkel próbálkozott, de ezek általában jócskán elkerülték a kapukat. Még Yannick lövésébe volt benne leginkább a gól lehetősége, ám ezt Milinte hatástalanította. A vége igazságos döntetlen lett. Ezzel megszakadt a vendégcsapat hét mérkőzésen át tartó győzelmi sorozata.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.