Gyalogost észlelt, kamionnal ütközött

Személyautó ütközött kamionnal szerdán kora délután az 55-ös úton, Ásotthalom közelében; a balesetnek egy sérültje van – tudatta a rendőrség.

MNO
2011. 09. 21. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tompa irányából érkező személyautó vezetője a 37-es kilométer közelében – az elsődleges adatok szerint – egy gyalogost észlelt az úton, fékezett, s közben áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy kamionnak – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A személyautót vezető nőt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az utat a műszaki mentés és a helyszínelés idejére, előreláthatólag 14 óráig, teljes szélességében lezárták.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.