Gyorsan elfogták a győri bankrablót

Alig egy órával a támadás után elfogták azt a férfit, akit a reggeli győri bankrablás elkövetésével gyanúsítanak – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/808469" target="_blank"><strong>• Fegyveres rablási kísérlet Győrben</strong></a>

MNO
2011. 09. 08. 9:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint a férfi a fejét kapucnival, az arcát maszkkal eltakarva lépett be kevéssel reggel kilenc óra után a Kormos István utcai OTP-fiókba, és fegyverrel fenyegetőzve követelt pénzt, majd az átadott összeggel távozott. A feltételezett támadó lakásában házkutatás kezdődött, a férfit a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai hallgatják ki – tette hozzá a sajtóügyeletes.

A Kisalfold.hu információja szerint a férfit a rablás helyszínén fogták el a rendőrök.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.