Gyurcsány Ferenc rögeszméje: ő egy meg nem értett zseni

A Krónika című erdélyi napilap szerint az MSZP-nek egységes, koherens politikát kellene felmutatnia a kormánnyal szemben, de ehelyett éppen a párt szétverésére irányuló igyekezet látszik erősebbnek.

MNO
2011. 09. 23. 11:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap szerint a bomlasztás mögött Gyurcsány Ferenc volt kormányfő-pártelnök áll, aki most látta elérkezettnek az időt arra, hogy megpróbálja újra átvenni az irányítást a pártban. A legnagyobb frakcióval rendelkező magyarországi ellenzéki párt vezéreként ugyanis mártírszerepben tetszeleghetne az ügyészség, a bíróság és a nagyvilág előtt.

A lap szerint Gyurcsány nem hajlandó tudomásul venni, hogy miatta jutott a tönk szélére saját pártja és Magyarország is, és még mindig abban a rögeszmében él, hogy ő az ország vezetésére hivatott, meg nem értett zseni – írja a Krónika.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.