Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Halott csecsemőt találtak a rendőrök

Halott csecsemőt találtak a rendőrök Ibrányban csütörtökön – erősítette meg a sajtóinformációkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek.

MNO
2011. 09. 29. 17:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség a nyíregyházi kórháztól kapott tájékoztatást arról, hogy az intézménybe szállítottak egy nőt, aki nem sokkal előtte szült vagy elvetélt – mondta Fedor Rita. A főhadnagy közlése szerint a bejelentés után a rendőrök a 21 éves ibrányi nő otthonában egy halott csecsemőt találtak. Hozzátette: a kórházban lévő nő egyelőre nincs kihallgatható állapotban, így még nem lehet tudni, hogy a gyermek élve született-e. A rendőrség az ügy vizsgálatába orvos szakértőt is bevon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.