Hamarosan indul az L-zéró gyártása

Új modell próbagyártását kezdik meg a Szerbiai Fiat-műveknél hamarosan – jelentették be csütörtökön.

MNO
2011. 09. 22. 19:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ideiglenesen „L-zéró” névre keresztelt új autó sorozatgyártása a tervek szerint a jövő év derekáig elindul – jelentette be Antonio Chesare Ferarra, a Szerbiai Fiat-művek vezérigazgatója. A kinevezése után megtartott első sajtóértekezletén az olasz vállalatvezető elmondta, hogy az új típusú autó karosszériájának próbagyártását október második felében kezdik meg a kragujevaci autógyár felújított szerelőcsarnokaiban – jelentette a Tanjug csütörtökön. Ferarra azt is bejelentette, hogy Torino tervei szerint a Fiat kragujevaci üzemeiben folytatják a Fiat Punto gyártását is, amely azért szünetelt eddig, mert a gyártási csarnokok felújítás alatt álltak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.