Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium

Hamis pókemberjelmezeket találtak

Néhány nap alatt 6,6 millió forint értékben találtak távol-keleti csempészett és hamis márkajelzésű termékeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy törökbálinti depóban – tájékoztatott a hatóság csütörtökön.

MNO
2011. 09. 29. 8:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a három, vámkezelésre váró kínai konténer egyikében több mint 14 ezer különféle háztartási eszközt, édességet, kozmetikai terméket, egy másikban 1300 pár márkavédett papucsot, egy harmadikban pedig pókember-gyermekjelmezeket találtak.

A pénzügyőrök a talált árut lefoglalták és csempészet bűncselekmény, illetve szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése bűntett miatt eljárást indítottak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.