Harisnyával a fejükön hatoltak be

Szórakozásra kellett annak a négy fiatalnak a pénz, akik kiraboltak egy idős nőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon, a tetteseket előzetes letartóztatásba helyezték – tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.

MNO
2011. 09. 13. 15:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négy rabló, a legfiatalabb 21, a legidősebb 24 éves, harisnyával a fején hatolt be a 78 éves nő ózdi otthonába. A zajra felneszelő asszony száját befogták, és az ott talált 15 ezer forinttal elmenekültek – ismertette az esetet Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rablókat elfogták, kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet a bíróság elrendelt. Amennyiben a bíróság csoportosan elkövetett rablás bűntettében megállapítja az elkövetők bűnösségét, úgy 5-10 évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.