Harmincmillió forint értékű hamis karkötő

Harmincmillió forint értékben foglalt le hamis márkajelzésű karkötőket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – írta a szervezet az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

MNO
2011. 09. 11. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A NAV pénzügyőrei kockázatelemzés módszerével jelöltek ki tételes áruvizsgálatra egy Kínából érkezett küldeményt, amelyben – más termékek mellett – 12 ezer „Power Balance” jelölésű szilikonkarkötőt találtak – írta a NAV.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a 30 millió forint értékű karkötők hamisítványok, azokat a pénzügyőrök lefoglalták, és áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál – olvasható a közleményben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.