Háromezret követelt, 20 hónapot kapott

Késsel akart visszaszerezni adósától háromezer forintot egy oroszlányi férfi, az önbíráskodót az elkövetéstől számított 24 órán belül elítélte a bíróság, 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki rá <span class="content_blog_lead">–</span> tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.

MNO
2011. 09. 19. 10:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi egy szupermarket mellett találkozott azzal az asszonnyal, akinek korábban háromezer forintot kölcsönzött. Ezt a pénzt akarta visszaszerezni egy 12 centiméter pengehosszúságú késsel fenyegetőzve. A nő, pénz híján, étkezési utalvánnyal akart törleszteni, de ezt a férfi nem fogadta el és tovább fenyegetőzött ismertette a csütörtök délután történt eset körülményeit Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az őrizetbe vett férfival szemben a rendőrség gyorsított eljárást kezdeményezett. A bíróság pénteken 1 év 8 hónap börtönbüntetést szabott ki rá, annak végrehajtását öt évre felfüggesztették tette hozzá a sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.