Házassági rekordot döntöttek

Nyolcvankét éves „teljesítményével” megdöntötte egy vietnami házaspár az ország házassághossz-rekordját – közölte csütörtökön a vietnami Rekordok Könyvét kiadó cég igazgatója.

MNO
2011. 09. 08. 14:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férj 110 éves, neje 106 esztendős. Szeretnék, ha házasságrekordjuk bekerülne a Guinness Világrekordok kiadványba is. A vietnami illetékes azt mondta, hogy amint megvan az összes hivatalos irat a világcsúcs bizonyításához, elküldik azokat a szerkesztőbizottsághoz Londonba. Az agg férj szerint a hosszú élet titka a rendszeres sportolás és a derűlátó gondolkodásmód. Ami az abszolút világcsúcsot illeti – minden idők eddigi leghosszabb házasságát –, 86 évvel tartja egy amerikai pár. A frigy idén februárban ért véget, a férj 105 évesen elhunyt. Özvegye 103 esztendős.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.