Hétfő estig adott időt Medvegyev

Dmitrij Medvegyev orosz államfő felszólította Alekszej Kudrin pénzügyminisztert a lemondásra, erre hétfő estig adott időt, és a tőzsde negatívan reagált.

MNO
2011. 09. 26. 17:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Medvegyev a modernizációs bizottság ülésén, Dimitrovgrádban beszélt, Kudrin jelenlétében. Miután szombaton bejelentették, hogy Vlagyimir Putyin jelenlegi kormányfő lesz az elnökjelölt, Medvegyev pedig az elnökválasztás után kormányfőként dolgozik tovább, a választás kimenetelében pedig senki sem kételkedik, a liberálisnak tekintett pénzügyminiszter a hét végén az Egyesült Államokban azt mondta: a Medvegyevvel fennálló nézeteltérései miatt úgy véli, hogy a következő kormányban már nem dolgozhat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.