Hétfőn dönthetnek a törlesztési árfolyamok rögzítéséről

Már hétfőn dönthet az Országgyűlés a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről és a lakóingatlanok kényszerértékesítéséről szóló törvény módosításáról.

MNO
2011. 09. 07. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány azt kérte, hogy az előterjesztést a parlament a házszabálytól eltérve tárgyalja, vagyis hétfőn az általános és a részletes vita lefolytatása után a zárószavazás is megtörténjen.

Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a parlament őszi ülésszakát megelőző szerdai házbizottsági ülés után elmondta, hogy a Ház ősszel is változatlan, heti ülésezési rendben tárgyal, viszont a törvényjavaslatok nagy száma miatt az eddigi szokásos hétfői, keddi tanácskozás mellett többször lesz szükség szerdai és csütörtöki ülésnapok beiktatására. Az Országgyűlés hétfőn kezdi meg őszi ülésszakát.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.