Húsz FTC-szurkolót állítottak elő

Húsz FTC-szurkolót állítottak elő vasárnap Kecskeméten, közülük két férfit őrizetbe vettek, a többiek távozhattak a városból – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 26. 8:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosi csapat kecskeméti labdarúgó-mérkőzésére érkező szurkolói közül már délelőtt 16 embert előállítottak garázdaság miatt, de ők este elhagyhatták a várost – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A mérkőzés közben egy embert pirotechnikai eszközökkel való visszaélés miatt állítottak elő, őt gyorsított eljárásban pénzbüntetésre ítélték – tette hozzá a sajtóreferens.

Nyíkos Tamás főhadnagy közlése szerint a mérkőzés után rendbontás miatt három embert állítottak elő garázdaság miatt, közülük ketten őrizetbe kerültek.

A vasárnap délután lejátszott mérkőzés közben nem történt rendbontás a kecskeméti stadionban, petárdát sem dobtak a pályára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.