Húszmillió forint értékű kábelt fújtak meg

Csaknem húszmillió forint értékű bronzkábelt vágtak le és ennek egy részét el is lopták ismeretlenek egy cég telephelyén, Jászberény külterületén – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.

MNO
2011. 09. 08. 16:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása alapján az ismeretlen elkövetők feltehetőleg a keddről szerdára virradó éjszaka folyamán jutottak be a társaság – jelenleg használaton kívüli – Jászberény melletti telephelyére.

Az ingatlan területén ezt követően 32 szál, 4 milliméter vastagságú bronzvezetéket vágtak le, mintegy másfél kilométer hosszúságban. A 19 millió forint értékű, nagy mennyiségű kábelből végül 300 méternyit vittek magukkal, amellyel az elsődleges becslések szerint 4 millió forintot meghaladó kárt okoztak a telephely tulajdonosának. Az MTI értesülései szerint az ingatlan az Antenna Hungária Zrt. tulajdona.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.